Drs. Hans Kraaijeveld

Sinds 2006 adviseer ik theaters en gemeenten en heb op een aantal plaatsen als interim directeur gefunctioneerd. Ik heb een wetenschappelijke opleiding op het terrein van Cultuur, Organisatie en Management. Hierdoor koppel ik theoretische kennis aan veel praktijkervaring. Tevens ben ik de auteur van het boek: “Offstage, strategisch management voor podiumorganisaties”.

U kunt mij bereiken op 06 536 327 50


Pietie van Veen

Ik ben sinds 1991 in de theaterwereld actief. In die periode heb ik de programmering gedaan van het Zaantheater en later van schouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Sinds 2012 heb ik gekozen voor zelfstandigheid. Vanaf dat moment verzorgde ik als freelance programmeur de programmering van Schouwburg Haarlem, schouwburg Het Park in Hoorn, de Flint in Amersfoort en recent De Blauwe Kei in Veghel.

Ik heb een aantal malen zitting gehad in verschillende VSCD jury’s. Naast reguliere theaterprogrammering verzorg ik ook de theatrale invulling van bijzondere projecten zoals Kinderboekenweekfeest, Dichtersontbijt, lunchvoorstellingen, seizoenpresentaties enzovoorts.

U kunt mij bereiken op 06 200 398 36


Aridion is aangesloten bij NetwerkCultuur